Kontaktirajte ekipo Senior+


Spoštovani, lahko nas pokličete ali pa enostavno izpolnete obrazec na desni strani, če:

→ nam želite zastaviti vprašanje,

→ želite naročiti izdelek,

→ želite več informacij o ponudbi

Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času. Vaši podatki se ne hranijo, uporabili jih bomo le, da lahko stopimo v stik z vami.

Kako naročiti

1. KONTAKTIRAJTE NAS

Pokličite nas ali izpolnite kontaktni obrazec. 


2. SVETOVANJE

Na podlagi vaših potreb vam svetujemo, katera rešitev bi bila za vas najbolj primerna. Če vas sistem zanima in se zanimate za nakup ali najem se dogovorimo za termin pri vas doma. 


3. PREDSTAVITEV NA DOMU, NAMESTITEV SISTEMA IN UČENJE UPORABE

Predstavitev na domu je brez obveznosti. Sistem vam predstavimo, preizkusimo povsod, kjer  se navadno giblje varovana oseba.  Če se odločite za nakup ali najem vam sistem v celoti nastavimo po vaših željah.


4. GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Ker nam je vaše zadovoljstvo izrednega pomena, vam nudimo 30 dnevno garacijo na vaše zadovoljstvo. V kolikor s sistemom niste zadovoljni, vam v celoti vrnemo kupnino.

ZAUPAJTE NAM

ZANESLJIVOST SISTEMOV

Zanesljivost sistemov je izrednega pomena! Največjo pozornost namenjamo temu področju. Nadziramo celoten proces od proizvajalca do uporabnika. Sistem nastavimo in preizkusimo skupaj z vami! Vsi naši produkti imajo pridobljene ustrezne certifikate in prestanejo naše teste kakovosti!

BREZPLAČNA STROKOVNA POMOČ

Kadar uporabnik išče sistem za klic v sili ima navadno obilo drugih skrbi. Zato stremimo k temu, da vam olajšamo iskanje primerne rešitve za vas. Pomagamo vam izbrati primerno rešitev, vam jo nastavimo pri vas doma in vas naučimo ustrezne uporabe. 

HITRA ODZIVNOST

Ker se zavedamo, da ste navadno v časovni stiski, se trudimo, da vam na pomoč priskočimo čim hitreje. Dogovorimo se za termin, ki vam ustreza. Včasih tudi že isti dan!

GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vaše zadovoljstvo je izrednega pomena. V kolikor z našo rešitvijo niste zadovoljni v 30 dneh od nakupa vam v celoti povrnemo kupnino!

Ponosno sodelujemo z

UKC Ljubljana


URI Soča


ZDUS - Zveza društev upokojencev SlovenijeMATIjA -  nacionalna info točka za starejše